Trip to Milwaukee
(nieuws)

ONDERAAN DEZE PAGINA KUNT U ZIEN IN WELKE PLAATSEN PEER EN PIM TOT DUSVER HUN ONDERKOMEN HEBBEN GEZOCHT EN GEVONDEN...

19-08-2003
Het is zover. Voor sommigen geen verassing, door anderen niet verwacht, maar ze zijn aangekomen in HD's Home Town. Bij deze kan ik U dus vermelden voor wat betreft de dagboekverhalen etc.. etc..

~~THE END, A HAPPY END~~

15-08-2003
Luisterd U allen, U kunt weer even vooruit....

07-08-2003
Inderdaad, er is al weer een aantal dagen niets bijgekomen. Klopt... ze hebben weer eens geen bereik. Veel valt er echter toch niet te vertellen op dit moment. Ze vertoeven op dit moment in Sturgis alwaar zij de rally bezoeken, en zullen daar tot de 10e blijven. Daarna gaan ze terug Canada in om de reis volgens de oorspronkelijke weg af te maken. Nog een kleine drie weekjes en dan is het zover...
Adje

29-07-2003
Lieve mensen, Uw geduld wordt en is beloond. Ze zijn weer helemaal bij en ik dus nu ondertussen ook. Niet alleen is het dagboek nu helemaal up-to-date, maar ook heb ik bij eerdere dagboekverhalen wat foto's kunnen voegen, dus ook dat is de moeite van het nakijken wel waard.
Rest mij te zeggen: veel plezier.
Adje

28-07-2003
Nog slechts een paar daagjes geduld gevraagd.. Overmorgen zullen P&P Edmonton bereiken alwaar zij voldoende bereik zullen hebben om alle ontbrekende dagboek mailtjes vanaf 10 juli door te kunnen sturen.
Adje

24-07-2003
Even een kort berichtje om iedereen er van te verzekeren dat het met Peer en Pim nog altijd uitstekend gesteld is. Ik heb al eerder aangegeven dat de afwezigheid van gsm bereik hen belette dagboekberichtjes te versturen. Nu is er wat commentaar dat dit ook per computer of wat dan ook kan....klopt helemaal, als een bus...MAAR...dit gaat erg moeizaam, traag en is ontzettend tijdrovend, en laten we niet vergeten waarom P&P aan dit avontuur begonnen zijn...niet om urenlang achter een computer
te moeten gaan zitten in ieder geval. Ze genieten dan liever van al het moois wat Alaska en Canada te bieden hebben, vooral ook daar de weergoden ze de laatste dagen uiterst fideel gestemd zijn.... MAAR LET OP!!! Vanochtend heb ik Peer aan de lijn gehad en alhoewel er ook in Canada niet al te veel bereik is, verwacht hij een dezer dagen weer het een en ander te kunnen versturen. Ik heb het hier dan over zo'n 30 berichtjes. Dus ben nog even geduldig en U zult rijkelijk beloond worden...
Adje

21-07-2003
En dat duurt maar en duurt maar met dat dagboek...tja sorry...de mannen zitten nog altijd in Alaska, zonder bereik. Het thuisfront hoort ook niet meer elke dag van P&P. Wat we weten is dat het goed gaat met ze en dat ze vanwege extreem lage temperaturen een omweg via de poolcirkel af hebben gelast en snel weer wat naar beneden af zijn gedaald. De kaart is inmiddels wel weer wat ge-update, da's in ieder geval nog iets. Z.s.m. meer!
Adje

17-07-2003
Ik weet het mensen, het duurt af en toe erg lang voordat jullie weer eens iets horen. Er is tot aan Canada totaal geen bereik voor de heren dus ze zullen af en toe hun best doen een internet cafe te zoeken en vandaar iets te laten weten. Natuurlijk had ik ook al wat kunnen laten weten, maar Adje heeft het nogal druk. Daarom ben ik nogmaals super blij dat Cees en Melissa mij helpen met het vertalen. Ik zal even kort uiteen zetten wat er aan de hand is:

Ze zijn inderdaad veilig aangekomen in Alaska, samen met de motoren. Aangekomen in Anchorage zijn ze direct naar de HD garage gegaan en hebben ze de motoren wat op laten knappen zodat ze voorlopig weer effe vooruit kunnen. Omdat ze nu feitelijk een aantal weken voor liggen op schema, hebben ze besloten nader kennis te maken met de schoonheid van Alaska en Canada, voordat ze afdalen naar de VS. Via de kaart kunnen jullie de blauwe lijn vanaf nu volgen want deze geeft de hernieuwde plannen weer. Ook al zijn de plannen een beetje in de soep gelopen, het is en blijft spannend en avontuurlijk als altijd. De afgelopen dagen is er in Alaska alle regen gevallen die wij hier in Nederland de afgelopen tijd gemist hebben, dus veel kilometers per dag maken ze niet....ze zijn nu immers niet echt meer aan een strak schema gebonden. Het klinkt erg raar, maar ze missen Rusland een beetje. Waar ze in Rusland elke keer onthaald werden door het hele dorp, vallen ze hier niet op in het geboorte-continent van Harley-Davidson. Ter illustratie: toen ik Peer aan de lijn had en hij net tegen me verteld had dat ie dit wel jammer vond, kwam er een hele stoet Harley's voorbij. Desalniettemin genieten ze nog altijd met volle teugen en laten ze alles op zich afkomen zo het lot het hen bepaald.

Wordt zo snel mogelijk vervolgd...
Adje

17-07-2003
Bij deze wil ik ook graag mijn uiterste waardering uitspreken aan het adres van Cees, die mij helpt bij het vertalen bij de site en zich daarbij ook nog eens bezig houdt met wat PR activiteiten voor onze mannen P&P.
BEDANKT CEES!!!

08-07-2003
Melissa, dank je wel dat je me wil helpen bij het vertalen.
Couldn't do it without you!
~kus~
..Adje..

30-06-2003
Nou, ik ben volop bezig met de engelse versie, maar de vertaling naar het Engels neemt veeeeel meer tijd in beslag dan ik verwacht had en in verband met mijn studie en werk blijf ik dus een beetje achter de feiten aanlopen... Dus.. Mocht er iemand zijn die zich geroepen voelt mij hiermee te helpen, HEEL erg graag. stuur me maar effe een mailtje in dat geval.
Groetjes, Adje

26-06-2003
!!!!! An English version of this site is under construction !!!!!
Pass the word!
Adje

26-06-2003
Gisteren heb ik Peer weer eens aan de lijn gehad en het is duidelijk dat het oorspronkelijke plan nauwelijks haalbaar is. Als de Russische regering de visa niet met een maand gekort had, zat het er allema
al echt wel in maar het wordt gewoon te link toch te proberen per motor en trein Magadan te bereiken. Hoe ze het precies aan gaan pakken is nog niet helemaal duidelijk maar dat horen jullie uiteraard zo snel mogelijk. Er liggen ondertussen ook weer een x-tal dagboek episodes klaar, maar aangezien er nog altijd geen bereik is zullen jullie daar echt nog even wat geduld voor uit moeten oefenen. Patience.....
Adje

23-06-2003
NIEUWS VANUIT IRKUTSK VAN P&P ZELF:

We zitten nu in Irkutsk en moeten ons beraden over het vervolg van onze reis naar Magadan. We moeten perse n
aar Magadan omdat dat de enige mogelijkheid is om in Alaska te komen. Zoals we al eerder vermeld hebben, is ons visum bij binnenkomst in Rusland met een maand verkort. Dat wil zeggen dat we voor 1 augustus het land weer uit moeten zijn. Anders krijgen we problemen die we zelf niet meer op kunnen lossen. De wegen worden snel slechter. We kunnen er prima op rijden zolang het niet regent. Als we er toch voor kiezen om door te rijden is het risico dat we niet op tijd in Magadan zijn erg groot. Er kunnen dan onderweg ook geen onderdelen of iets dergelijks meer toegestuurd worden. Dus we zijn dan van erg veel factoren afhankelijk. Als we het tot, bijvoorbeeld de helft zonder problemen zouden halen kunnen we toch niet op tijd terug zijn, of op de plaats van bestemming. We hebben ook al enkele dagen geen GSM-bereik. Er is wel een netwerk, maar daar mogen we voorlopig niet op. Er zit een enorm gat in Peer zijn primaire kast. Dat proberen we nu voorlopig even provisorisch te dichten zodat we de motoren toch kunnen gebruiken. De bevolking is nog steeds zeer behulpzaam maar ze hebben de middelen niet. We gaan nu op informatie uit en beslissen aan de hand daarvan hoe we verder gaan. Zodra we weer bereik en dus contact met de buitenwereld hebben laten we jullie weten waar we zijn, hoe het gaat en hoe we het gedaan hebben.
P&P

22-06-2003
HE HE.... eindelijk weer eens telefonisch contact gehad..geen dagboek-update echter, maar via een authentieke Siberische telefoon. voorlopig houd ik jullie een beetje op de hoogte via de dingen die "ons Pa" te melden heeft via de vaste telefoon. De mobiele telefoon ligt er in ieder geval effe uit. laten we met zijn allen maar hopen dat er zeer binnenkort weer iets van P&P ontvangen mag worden.
Adje

21-06-2003
tja.. op deze manier wordt het dus echt spannender en spannender... dit was alweer de derde dag achter elkaar dat we niets van onze helden gehoord hebben. erg spannend zo, en tevens een beetje scary, want alleen zij kennen de reden hiervan. maaaar, wij nemen natuurlijk gewoon aan dat ze weer eens in een dergelijk onherbergzaam gebied zitten dat contact met het thuisfront onmogelijk is. Ergo: alles komt goed, slechts ons geduld wordt nu beproefd. Het is alleen te hopen dat dit geduld morgen wel weer eens beloond wordt met een nieuwe, positieve episode van P&P's avontuur.
Adje

17-06-2003
Het is mij ter ore gekomen dat mensen zich afvragen hoe de verhalen vanuit de (op dit moment) Russische rimboe zo snel op de site terecht kunnen komen. Dit gaat als volgt: Peer heeft vlak voor het vertrek een behoorlijk luxe en zeer uitgebreide tri-band gsm gekocht waarmee hij buiten de gewoonlijke telefoontjes en smsjes, ook de mogelijkheden heeft e-mails en foto's te maken om daarna zowel tekst als
foto's direct naar de computer van het thuisfront te sturen. Aldaar is het voor mij een koud kunstje dit even op het internet te deponeren, wat ik dan ook zo snel mogelijk doe. Het kan dus ook wel ooit eens zo zijn dat je een paar dagen niets veranderd ziet; je weet dan dat Pim en Peer absoluut in the middle of nowhere zitten, waar totaal geen bereik is voor zijn telefoontje.
Voor nu is het dus weer wachten op een nieuwe episode van deze nieuwste online reality soap, heb geduld..
Adje

13-06-2003
de motoren krijgen het iets zwaarder maar ondanks de datum doet vermoeden, valt het allemaal niets tegen tot nu toe... effe uit nieuwsgierigheid, wie heeft er een banner gemaakt voor de harley-domboson site?? morgen weer meer!! (hoop ik)
Adje.

12-06-2003
eigenlijk had ik ook niet anders verwacht...Pim en Peer zaten "gewoon" in the middle of nowhere waardoor ze niets konden versturen. Vandaag heb ik weer de eer een en ander toe te kunnen voegen aan he
t dagboek. Dit zal later op de avond gebeuren. Dus hou t in de gaten....
Adje.

11-06-2003
tja, ik weet het, al twee dagen geen toevoegingen aan het dagboek.. Wees gerust, er is niets aan de hand... enkel een redelijk belabberde telefoonverbinding houdt verdere berichtgeving tegen. Zodra ik weer iets mag ontvangen, komt het linea recta op de site... Patience...
Adje.

10-06-2003
Geachte bezoeker van deze site...
Zoals U wellicht al is opgevallen is de layout van het dagboek enigszins aangepast.. Dit alles om het voor U nog beter en leuker te volgen te maken. Bovendien is er nog een tweede extraatje toegevoegd, omdat mij ter ore is gekomen dat mensen niet echt een idee hadden waar P&P zich op een gegeven moment bevonden. Welnu, dit is vanaf nu te volgen via de kaart, door op zoek te gaan naar het laatste Nederlandse vlaggetje.

Hieronder vindt U de plaatsnamen die respectievelijk, na de gedenkwaardige start vanaf de Parade te 's-Hertogenbosch natuurlijk, bij de Nederlandse vlaggetjes horen:

1: Spreehagen (Duitsland)
2: Warschau (Polen)
3: Terespol (Polen, tegen Russische grens aan)
4: Moskou (Rusland)
5: Niznye Novgorod (Rusland)
6: Kazan (Rusland)
7: Ufa (Rusland)
8: Chelyabinsk (Rusland)
9: Kurgan (Rusland)
10: Tjoemcnzj (Rusland)
11: Omsk (Rusland)
12: Novosibirsk (Siberië)
13: Marlinsk (Siberië)
14: Krasnojarsk (Siberië)
15: Oblepicha (Siberië)
16: Niznye Udansk (Siberië)
17: Sheberta (Siberië)
18: Irkutsk (Siberië)

19: Ulan Ude (Siberië)
20: Chita (Siberië)
21: Skovorodino (Siberië)
22: Khabarovsk (Siberië)
23: Magadan (Rusland)
24: Anchorage (Alaska)
25: Fairbanks (Alaska)
26: Chena Hot Springs (Alaska)
27:
Valdez (Alaska, na een korte omweg poolcirkel)
28: Tok (Alaska)
29: Chicken (Alaska)
30: Dawson (Canada, via top of the world highway)
31: Whitehorse (Canada)
32: Skagway (Alaska)
33: Watson Lake (Canada)
34: Fort Nelson (Canada)
35: Grande Prairie (Canada)
36: Jasper (Canada)
37: Calgary (Canada)
38: Dupuyer (Montana, USA)
39: Billings (Montana, USA)
40: Sturgis (South Dakota, USA)
41: Spearfish (South Dakota, USA)
42: Williston (North Dakota, USA)
43: Regina (Canada)
44: Saskatoon (Canada)
45: Foam Lake (Canada)
46: Minnedosa (Canada)
47: Winnipeg (Canada)
48: Fargo (North Dakota, USA)
49: St. Paul (Minnesota, USA)
50: Wisconsin Dells (Wisconsin, USA)
51: !! MILWAUKEE !!

Adje.

~NAAR DE KAART~
~NAAR HET DAGBOEK~
~NAAR "HOME"~